روغن کرچک

1 تعداد بازدید

لطفا وزن مورد نظر را انتخاب کنید.

11,400 تومان

مشخصات محصول

روغن کرچک از فشردن دانه گیاه کرچک تهیه میشود. از این روغن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی، ساخت صابون روغن های ماساژ منسوجات و همچنین دارو استفاده میشود. کرچک بومی کشور هندوستان و آفریقاست. این روغن حاوی اسید های چرب اشباع نشده است که برای سلامتی و زیبایی مفید است.

خواص این روغن

این روغن هم خاصیت خوراکی دارد و هم خاصیت موضعی و میتوان از آن به صورت استعمال خارجی استفاده کرد.

این روغن برای تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر میدهد. زیرا روغن کرچک موجب تولید گلبول های سفید در دستگاه گردش خون را افزایش میدهد.

برای رفع زگیل و خال از این روغن میتوان استفاده کرد. به صورتی که این روغن را با فشار ملایم و یکنواخت به روی ناحیه ای که زگیل یا خال دارد چند دقیقه بمالید. همچنین برای درمان میخچه نیز این روغن موثر است.

روغن کرچک حاوی اسید ریسینلیدیک است و این ترکیب موجب تحریک انقباضات میشود و به القای درد زایمان کمک میکند. استفاده از این روغن کمک میکند مادران در طول زایمان درد کمتری را تحمل کنند.

این روغن را برای درمان حساسیت ها و آلرژی ها استفاده میکنند. چون خاصیت ضد حساسیتی دارد. به صورتی که به طور خوراکی مصرف شود به حساسیت و التهاب آلرژیک مخاط بینی کمک میکند.

برای درمان قارچهای پوستی موثر است. چون خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد. همچنین برای درمان یبوست از این روغن میتوان استفاده کرد. چون این روغن خاصیت ملینی دارد. به صورتی که صبح یک قاشق چای خوری روغن کرچک میل شود. البته توجه داشته باشید که خانم های باردار از این روغن استفاده نکنند.

برای بهبود دردهای آرتروزی از این روغن استفاده میشود. این روغن خاصیت ضد التهابی دارد و میتوان به صورت ماساژ در نواحی درد استفاده کرد. روغن کرچک به افزایش گردش خون کمک میکند و میتوان به صورت موضعی برای درد ماهیچه ها استفاده کرد. برای درمان عفونت های قارچی از این روغن استفاده میشود.

سایر خواص فوق العاده روغن کرچک

چند قطره از این روغن را به پشت چشم های خود بمالید تا از بی خوابی خلاص شوید.

برای درمان بیماری هموروئید(بواسیر) مفید است. این روغن را به مدت ۱۵ دقیقه به مقعد بمالید تا درمان شود.
این روغن میتواند علایم بیماریهای پارکینسون را تحت کنترل بگیرد و از گسترش آن پیشگیری کند. همچنین برای درمان ام اس نیز میتوان استفاده کرد. زیرا خواص ضد التهابی دارد و حاوی اسید های چرب است.

روغن کرچک حاوی اسید های چرب اشباع نشده است و برای بیماری فلج مغزی موثر است. برای درمان عفونت های قارچی مابین انگشت های ورزشکاران مفید است. این روغن با افزایش گردش خون و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن، موجب تسکین درد های میگرنی میشود. این روغن برای درمان و پیشگیری از اختلالات قاعدگی مفید است. روغن کرچک به کاهش التهاب ناشی از اختلالات قاعدگی کمک میکند. به بهبود مشکلات گوارشی نیز کمک میکند.

همچنین برای درمان گل مژه مورد استفاده قرار میگرد. میتوان از آن به عنوان ریمل طبیعی استفاده کرد. همچنین از این روغن برای پرشد شدن ابرو نیز استفاده کرد.

این روغن به چربی سوزی کمک میکند و باعث کاهش وزن میشود. برای درمان قولنج یا کولیک در نوزادان میتوان استفاده کرد.
از این روغن به عنوان یک مرطوب کننده قوی پوست میتوان نام برد.

 

نظرات

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از زرشک پلو خریده باشید، نظر شما به عنوان خریدار محصول ثبت خواهد شد.

مشترک خبرنامه ما شوید

به روز ترین پیشنهادات و تخفیهای ما به را از طریق ایمیل دریافت کنید