روغن پسته

1 تعداد بازدید

لطفا وزن مورد نظر را انتخاب کنید.

39,600 تومان

مشخصات محصول

روغن پسته از همانطور که از اسمش پیداست از پسته بدست می آید. این روغن به رنگ زرد طلایی و یا زرد مایل به سبز دیده میشود. ۲۰ درصد ترکیبات این روغن را اسیدهای چرب تشکیل میدهد. این روغن خواصی همچون روغن بادام دارد اما از آن بهتر است و به خصوص در استعمال موضعی بسیار کارآمد تر است. این روغن از عصاره مغز پسته بدست می آید. ارزش غذایی و دارویی این روغن بسیار بالا است.

طبع این روغن، گرم و خشک است. علاوه بر خاصیت های دارویی که دارد. خواص و فواید بسیار خوبی بر روی پوست و مو هم دارد.

روغن پسته و خواص آن

روغن پسته جزء دسته ی روغن های دانه ای می باشد .

  • تقویت قوای ذهنی
  • تقویت کننده مو
  • درمان موهای آسیب دیده
  • درمان کننده کمر درد
  • خشبو کننده دهان
  • درمان کننده چین و چروک دور چشم
  • درخشان کننده مو
  • نرم کننده پوست
  • افزایش دهنده اشتها
  • درمان کننده درد مفاصل
  • استفاده در محصولات آرایشی
  • جلوگیری از چین و چروک پوست
  • مرطوب کننده پوست
  • تقویت قلب
  • تقویت قوای ذهنی
  • جلوگیری از بروز سکته قلبی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • درخشان کننده پوست
  • درمان کننده دیابت نوع ۲
  • ترمیم کننده و بهبود زخم و جای زخم
  • افزایش دهنده خون
  • کمک به در مان سیستم عصبی کودکان
  • درمان کننده اسهال
  • درمان کننده دردهای استخوانی
  • استفاده در انواع سالاد ها و چاشنی ها
  • ازبین برنده پوسته های اطراف ناخن
  • رفع شکستگی ناخن و گوشت های زائد کنار ناخن
  • انرژی زا
  • ازبین برنده سرگیجه
  • درمان بیخوابی
  • درمان کننده تهوع
  • تقویت قوای جنسی
  • بهبود در روند هضم غذا
  • درمان کننده آفتاب سوختگی
نام روغن

پسته

نام علمی

oil_pistacia vera

تهیه شده از

مغز

روش روغن گیری

کلدپرس

درصد گیاه

100%

میزان موثر

اسید اولوییک

دمای متحمل

40

طبع روغن

گرم خشک

مورد استفاده

تقویت کننده مو و ضد التهاب

نحوه استفاده

خوراکی و مالشی

نظرات

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از زرشک پلو خریده باشید، نظر شما به عنوان خریدار محصول ثبت خواهد شد.

مشترک خبرنامه ما شوید

به روز ترین پیشنهادات و تخفیهای ما به را از طریق ایمیل دریافت کنید